+31 (0)6 5238 2026 info@htn-projecten.nl
Selecteer een pagina

over ons

Wij zijn HTN-Projecten. Een dynamisch bedrijf met veel ervaring in de bouw.

Samen met een groot netwerk van partners bouwen wij uw projecten. 

Meedenkend

Eerlijke prijzen

Uitwerking in 3D

Gebruik nieuwste software

17 jaar werkervaring

Ons verhaal

Wij ontwerpen, transformeren en realiseren bouwprojecten sinds 2003

De oorsprong van HTN-projecten begint in 2003, toen nog onder de naam Studio 3Dm2.
Na enkele jaren te hebben gewerkt voor architectenbureaus ontstond de behoefte om zelf op te starten. In de beginjaren bestond de orderportefeuille voornamelijk uit verbouwingen.
Door de bouwcrisis van 2008 en de jaren erna werd de interesse voor het herbestemmen steeds sterker.

Omdat we als HTN-projecten graag onderbouwd bezig zijn hebben we een cursus transformeren en herbestemmen gevolgd aan de hogeschool Arnhem om zo wat meer structuur te geven aan dit onderwerp.
Met deze methodiek die we daar hebben aangeleerd hebben we meerdere panden van een nieuwe functie kunnen voorzien.

Uiteraard houden we ons niet alleen bezig met het transformeren en herbestemmen van gebouwen, ook klanten met de vraag om een nieuwe woning te bouwen of hun bestaande woning te verbouwen begeleiden we graag.
Onder de portfolio vindt u een kleine greep uit onze gerealiseerde werken, ook werken die nu in ontwikkeling zijn treft u hier aan.

Vanaf januari 2021 dienen nieuwbouw woningen BENG gecertificeerd te zijn. Hiervoor wordt er een landelijk certificerings-systeem opgericht, waar woningen worden afgemeld zodra ze worden opgeleverd.
De afmelding kan enkel worden gedaan door een gecertificeerd adviseur. Opleidingen hiervoor zijn nu in volle gang, zodat we u ook in 2021 van dienst kunnen zijn.

Ons gereedschap

Zoals er jaren geleden nog op de tekentafel werd gewerkt heeft deze plaats gemaakt voor de laptop. Hierop hebben we alle moderne software staan waarmee we u van dienst zijn.

Archicad:

Projecten worden altijd in 3d uitgewerkt in het programma Archicad, dit tekenpakket behoort tot de meest vooruitstrevende 3d-pakketten die er op de markt verkrijgbaar zijn.

Twinmotion 2020

Dit pakket hebben we recentelijk aangekocht. Hiermee kunnen we u een nog beter beeld geven van uw toekomstige bouwproject.

Onze visie

Wij zijn een bouwpartner voor bedrijven en particulieren. Daabij maken we gebruik van de nieuwste gereedschappen die de markt kan bieden. Graag willen wij hierin vooruitlopen op onze collega ondernemers. Op deze manier kunnen wij altijd voor eerlijke prijzen onze diensten aanbieden.

Naam: ing. Marc Holthuijsen
Woonplaats: Eijsden
Geboren: 1976 te Tegelen

Opleidingen:

  • HTS-bouwkunde (Heerlen) afgestudeerd in 2000
  • Bouwtoezicht en vergunningverlening

Cursussen:

  • Bestemmingsplannen
  • Bouwtoezicht en vergunningverlening
  • Herbestemmen en transformeren van gebouwen
  • Nieuwe omgevingswet

Wat wij doen

Herbestemmingen, transformaties, nieuwbouw & meer

Herbestemmingen

Herbestemming is het hergebruiken van een gebouw door er een nieuwe functie aan te geven. Vaak zijn het kantoren, fabrieken, pakhuizen en kerken die herbestemd worden tot appartementen, winkels of seniorenwoningen.

Transformaties

Transformatie is het omvormen van leegstaand vastgoed naar bijvoorbeeld woningen. Transformatie is doorgaans sneller dan nieuwbouw en ook goedkoper bij gebouwen waarbij veel elementen kunnen blijven.

Nieuwbouw

Nieuwbouw heeft betrekking op nieuw gebouwde constructies. De term is met name ook populair geworden voor snelgebouwde, modern uitziende gebouwen, bedoeld om er zo veel mogelijk mensen in te laten wonen. 

Projectbegeleding

Bij projectbegeleiding wordt u tijdens de verschillende stappen in het bouwproject door ons bijgestaan en begeleid. Zo controleren we of de kwaliteit die u krijgt aan uw verwachtingen voldoet en komt u niet voor verrassingen te staan tijdens de uitvoering of bij de oplevering.

ontwerp

Een bouwontwerp is een specifiek ontwerp toegepast in de bouw. Bij het maken van een ontwerp in de bouw is er vaak sprake van een vijftal stappen die worden doorlopen: initiatief, haalbaarheid, voorontwerp (VO), definitief ontwerp (DO) en detailontwerp (bestek).

omgevingsvergunningen

In de volksmond speken we nog altijd over het aanvragen van een vergunning officieel heet dit een omgevingsvergunning. Met één omgevingsvergunning regel je meerdere vergunningsplichtige activiteiten in één aanvraag.

Stuur een bericht

Neem gerust contact op en stel uw vragen of laat ons een vrijblijvende offerte maken

Bel ons

+31 (0)6 5238 2026

Bezoekadres

Joseph Partounsstraat 4

6245 KN  Eijsden

Openingstijden

maandag - vrijdag

8.00 uur - 17.00 uur

E-mail

info@htn-projecten.nl